Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Islám není příčinou, ale důsledkem!

Na dva tábory je dnes rozděleno Česko, Německo a vlastně i celá Evropa. Rozdělující slovo je Islám! V poslední době časté téma hovorů, diskusí i vážných rozepří a rozkolů mezi lidmi, státy a politiky. Proč se však tohle vůbec děje a proč se to stalo?

Islám je naprosto nepřijatelný způsob života pro pět miliard lidí na světě. Důvodů proč tomu tak je již bylo napsáno mnoho a nemíním je zde nějak výrazně opakovat. Rád bych zde však napsal čeho je podle mne Islám důsledkem a ne příčinou.
Všechny ty násilné útoky, teroristické akce a s nimi související obhajoba „umírněných“ muslimů a ukazování, že to je věcí pouze pár lidí a ne celého „náboženství“ jsou pouhými bludy.
Evropa se otřásá v základech, protože Islám je důsledkem celé její politiky! Imigrační politika Evropy a rozhodování jejích představitelů je pravou příčinou, proč je teď Islám na pranýři. A na pranýři je podle mne právem.
Proč jsme to však dopustili? Proč to dopustili ostatní státy Evropy?
Protože jsme v rámci civilizovanosti odvykli přímé hrozbě násilí v takovéto míře.
Protože díky různým „organizacím“, které to měli řešit, jsme tento problém vypustili a mysleli si, jak jej vyřeší ty „organizace“. Nevyřešilo se nic! Utopilo se miliony a miliony eur na začlenění, pomoc a vše ostatní! Všichni imigranti přicházející do Evropy, si s nataženou rukou navykli chodit pro peníze a Evropě to vyhovovalo! Vyhovovalo to nám všem, protože jsme to neřešili. Nezapomeňme, že my jsme ti, kteří volí naše zástupce.
A v těch věčných rozepřích mezi USA a Ruskem a v rozepřích mezi sebou v jednotlivých státech, nám tady vyrostla obluda.
Nenažraná, nenasytná, násilnická, vražedná! Důsledek evropské politiky, který je vidět všude kolem!
A co je nejhorší? Skupiny, které mají stejný cíl tak bohužel nespolupracují! Švédsko jest zemí, která se už snad vymknula kontrole. Německo se obává PEGIDY a v Česku se hází hromy blesky na IVČRN.
Německá Pegida není jen o nebezpečí Islámu! To právě vůbec. Je to o nebezpečí imigrace jako takové. O nebezpečí, které němečtí politici těžce podcenili. V Německu se už možná začínají pohybovat ledy správným směrem a to ke komunikaci napříč spektrem…Kdo ví, jaký však bude výsledek.

Prioritní je však pro nás situace v ČR. Imigrace jako taková je naprosto přirozená věc a díky ní zde máme ukrajinské dělníky a mafiány. Díky ní zde máme vietnamské tržnice a večerky. A mafiány. Ale přiznejme si, že zločinnost jde ruku v ruce s jakýmkoliv národem, nebo lidmi. Co je však důležité? S Islámem nepřišlo nic dobrého a není žádný náznak, že se to někdy v budoucnu obrátí! Jejich šaría, korán a podobné je naprosto neslučitelné.
A co je nyní podle mne důležité? Zabránit rozmachu zla dříve, než se z Evropy stane Amerika, kdy původní obyvatele vyvraždili většinou křesťané, než se stane z Evropy Austrálie, kde jsou původní obyvatelé také na hraně společnosti.
Protože v Evropě jsme díky velmi dlouhé historii původními obyvateli již MY! A pokud dopustíme, aby nás cokoliv jiného a kdokoliv jiný vyvraždil, pak jsme si to zasloužili.

A jediná cesta nyní není násilí. To je vždy až poslední volba. Jediná cesta je nyní politika! Jak je možné, že skoro 90% občanů ČR vidí islám jako hrozbu, ale na setkání proti Islámu přijde drobet? Protože jsme Češi.
Jsme ti, co nadávají u piva a nechodí k volbám. Přitom volby jsou tím předposledním nástrojem, před násilím. Otevřeme tedy konečně doširoka oči a u dalšího rozhodování o Evropě a o naší milé vlasti buďme soudní a v hojné účasti! Do té doby ukažme odhodlání a jasný názor setkáními a pochody! Protože jinak nás nebudou různí ombudsmani, senátoři, ministři ani jiní škodiči brát vážně!
Přidejte se na sociálních sítích ke skupinám, které chtějí něco dělat! Ať už je to Islám v České republice nechceme, nebo Pegida Česko, nebo Stop Islám! Všechny tyto skupiny pokud budou mít rozum tak potáhnou za jeden provaz…A že se na tom přiživí současní nebo i budoucí politici? No a? Nebude to poprvé ani naposledy. Pokud společně podpoří a dokážou důsledek situace v Evropě zažehnat, tak jsme si snad jednou zvolili správně!

 

 

 

 

 

PS: Názvy Islám v České republice nechceme, Pegida Česko a Stop Islám jsou použity bez souhlasu jmenovaných skupin a slouží pro informaci v textu. Těmto skupinám také zašlu žádost o zveřejnění na jejich stránkách, nebo diskusích.

Autor: Michal Kern | pátek 23.1.2015 14:34 | karma článku: 26,36 | přečteno: 1455x
  • Další články autora

Michal Kern

Test úspěšný!

Tak to vyšlo. Vše provedeno jak bylo třeba. Počet postižených dostačující. Pohoršení vzbuzeno taky velké. Co naplat, prostě úspěch na plné čáře.

7.4.2017 v 9:26 | Karma: 17,67 | Přečteno: 684x | Diskuse| Politika

Michal Kern

Jak se těšíte na „socík“?

Všichni budou mít práci. Všichni budou mít kde bydlet. Všichni budou plnit plán. Všichni budou krást. A nikde nebude nic chybět. Ano, čas budoucí! I když to tady už jednou bylo...Z chyb se nepoučil nikdo.

26.3.2015 v 16:40 | Karma: 29,04 | Přečteno: 1124x | Diskuse| Ostatní

Michal Kern

Unesený Čech už je okrajovou záležitostí?

Dnes je to skoro tři týdny, kdy IS unesl mezi několika lidmi i Čecha. Slehla se po něm zem? Pro zprávy už to není populární? Je lepší řešit banalitu konvoje a jeho průjezdu? Jak se staví všichni zainteresovaní k této situaci?

24.3.2015 v 11:30 | Karma: 18,57 | Přečteno: 1169x | Diskuse| Ostatní

Michal Kern

Sakra drahá integrace!

Tak nám vláda schválila integraci. Teda ne nám. Romům. A já si říkám, že to bude sakra drahá integrace. Ještě jsem nikde pořádně nenašel přesná čísla, jak však znám a sleduji našeho (mého teda určitě ne) ministra pro legislativu a rovné příležitosti, bude to v řádech mnoha desítek, ne-li stovek miliónů. Trochu nepoměr na pár tisíc jedinců...

9.3.2015 v 11:28 | Karma: 38,73 | Přečteno: 1784x | Diskuse| Ostatní

Michal Kern

Tunel jak má být!

A miliardy tečou každý rok do kapes neznámo komu (nebo známo, ale přehlíženo). My však pouze mlčíme a sedíme. Nebo sedíme a píšeme. Já taky teď píšu. O tom jak se tuneloval rozpočet a teď se to dělá jinak...trochu.

3.3.2015 v 18:38 | Karma: 17,57 | Přečteno: 577x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Koalici rozdělují výše daňové slevy na poplatníka i výpověď bez udání důvodu

23. dubna 2024  14:33,  aktualizováno  17:40

Rozpory ve vládní koalici u zásadních věcí přibývají s blížícími se volbami, ale i kvůli tomu, že...

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil premiér

23. dubna 2024  16:56,  aktualizováno  17:29

Britská vláda uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, uvedl v úterý britský premiér Rishi Sunak...

Herečky ze Zlaté labutě vydražily rekvizity ze seriálu pro děti z dětských domovů

23. dubna 2024

Seriál Zlatá labuť se blíží do finále, a proto TV Nova uspořádala v sobotu charitativní akci v Art...

Hrozí nový Černobyl. Centrum Střední Asie mohou zamořit radioaktivní kaly

23. dubna 2024  16:52

Nestabilní odkaliště vzniklá v Kyrgyzstánu po těžbě uranové rudy v dobách Sovětského svazu hrozí...

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...

  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1210x
naštvaný, nevrlý, znechucený děním v ČR a Evropě.

Seznam rubrik