Islám není příčinou, ale důsledkem!

Na dva tábory je dnes rozděleno Česko, Německo a vlastně i celá Evropa. Rozdělující slovo je Islám! V poslední době časté téma hovorů, diskusí i vážných rozepří a rozkolů mezi lidmi, státy a politiky. Proč se však tohle vůbec děje a proč se to stalo?

Islám je naprosto nepřijatelný způsob života pro pět miliard lidí na světě. Důvodů proč tomu tak je již bylo napsáno mnoho a nemíním je zde nějak výrazně opakovat. Rád bych zde však napsal čeho je podle mne Islám důsledkem a ne příčinou.
Všechny ty násilné útoky, teroristické akce a s nimi související obhajoba „umírněných“ muslimů a ukazování, že to je věcí pouze pár lidí a ne celého „náboženství“ jsou pouhými bludy.
Evropa se otřásá v základech, protože Islám je důsledkem celé její politiky! Imigrační politika Evropy a rozhodování jejích představitelů je pravou příčinou, proč je teď Islám na pranýři. A na pranýři je podle mne právem.
Proč jsme to však dopustili? Proč to dopustili ostatní státy Evropy?
Protože jsme v rámci civilizovanosti odvykli přímé hrozbě násilí v takovéto míře.
Protože díky různým „organizacím“, které to měli řešit, jsme tento problém vypustili a mysleli si, jak jej vyřeší ty „organizace“. Nevyřešilo se nic! Utopilo se miliony a miliony eur na začlenění, pomoc a vše ostatní! Všichni imigranti přicházející do Evropy, si s nataženou rukou navykli chodit pro peníze a Evropě to vyhovovalo! Vyhovovalo to nám všem, protože jsme to neřešili. Nezapomeňme, že my jsme ti, kteří volí naše zástupce.
A v těch věčných rozepřích mezi USA a Ruskem a v rozepřích mezi sebou v jednotlivých státech, nám tady vyrostla obluda.
Nenažraná, nenasytná, násilnická, vražedná! Důsledek evropské politiky, který je vidět všude kolem!
A co je nejhorší? Skupiny, které mají stejný cíl tak bohužel nespolupracují! Švédsko jest zemí, která se už snad vymknula kontrole. Německo se obává PEGIDY a v Česku se hází hromy blesky na IVČRN.
Německá Pegida není jen o nebezpečí Islámu! To právě vůbec. Je to o nebezpečí imigrace jako takové. O nebezpečí, které němečtí politici těžce podcenili. V Německu se už možná začínají pohybovat ledy správným směrem a to ke komunikaci napříč spektrem…Kdo ví, jaký však bude výsledek.

Prioritní je však pro nás situace v ČR. Imigrace jako taková je naprosto přirozená věc a díky ní zde máme ukrajinské dělníky a mafiány. Díky ní zde máme vietnamské tržnice a večerky. A mafiány. Ale přiznejme si, že zločinnost jde ruku v ruce s jakýmkoliv národem, nebo lidmi. Co je však důležité? S Islámem nepřišlo nic dobrého a není žádný náznak, že se to někdy v budoucnu obrátí! Jejich šaría, korán a podobné je naprosto neslučitelné.
A co je nyní podle mne důležité? Zabránit rozmachu zla dříve, než se z Evropy stane Amerika, kdy původní obyvatele vyvraždili většinou křesťané, než se stane z Evropy Austrálie, kde jsou původní obyvatelé také na hraně společnosti.
Protože v Evropě jsme díky velmi dlouhé historii původními obyvateli již MY! A pokud dopustíme, aby nás cokoliv jiného a kdokoliv jiný vyvraždil, pak jsme si to zasloužili.

A jediná cesta nyní není násilí. To je vždy až poslední volba. Jediná cesta je nyní politika! Jak je možné, že skoro 90% občanů ČR vidí islám jako hrozbu, ale na setkání proti Islámu přijde drobet? Protože jsme Češi.
Jsme ti, co nadávají u piva a nechodí k volbám. Přitom volby jsou tím předposledním nástrojem, před násilím. Otevřeme tedy konečně doširoka oči a u dalšího rozhodování o Evropě a o naší milé vlasti buďme soudní a v hojné účasti! Do té doby ukažme odhodlání a jasný názor setkáními a pochody! Protože jinak nás nebudou různí ombudsmani, senátoři, ministři ani jiní škodiči brát vážně!
Přidejte se na sociálních sítích ke skupinám, které chtějí něco dělat! Ať už je to Islám v České republice nechceme, nebo Pegida Česko, nebo Stop Islám! Všechny tyto skupiny pokud budou mít rozum tak potáhnou za jeden provaz…A že se na tom přiživí současní nebo i budoucí politici? No a? Nebude to poprvé ani naposledy. Pokud společně podpoří a dokážou důsledek situace v Evropě zažehnat, tak jsme si snad jednou zvolili správně!

 

 

 

 

 

PS: Názvy Islám v České republice nechceme, Pegida Česko a Stop Islám jsou použity bez souhlasu jmenovaných skupin a slouží pro informaci v textu. Těmto skupinám také zašlu žádost o zveřejnění na jejich stránkách, nebo diskusích.

Autor: Michal Kern | pátek 23.1.2015 14:34 | karma článku: 26,36 | přečteno: 1455x
  • Další články autora

Michal Kern

Test úspěšný!

7.4.2017 v 9:26 | Karma: 17,67

Michal Kern

Jak se těšíte na „socík“?

26.3.2015 v 16:40 | Karma: 29,04

Michal Kern

Sakra drahá integrace!

9.3.2015 v 11:28 | Karma: 38,73

Michal Kern

Tunel jak má být!

3.3.2015 v 18:38 | Karma: 17,57