Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z uloupených peněz se dobře bohatne a dobře lobuje za další a další dotace, státní zakázky a privilegia.  To je zkrátka stát.  Na druhou stranu vítám každou státní sviňárnu, protože si to lidé, kteří mu věří zaslouží.

0 0
možnosti

I36v67o 50Ž46á91č33e10k

17. 3. 2014 22:50

Víte, to všechno špatné, co popisujete, se v naší zemi opravdu děje a i já bych byl raději, kdyby se to nedělo.

Ale vy kladete jednu otázku, cituji: "Je snad možné se uživit v naší malé zemi pouze sviňárnama a odrbáváním?" Na tuto otázku odpovídám: NE, je možné se velmi dobře uživit i poctivou prací.

1 0
možnosti
Foto

Podporuji Vaše tvrzení, ale řešení rozevírání nůžek se nevyhneme. Věřím, že svět půjde organicky dál, ale právě např. na Ukrajině se špičky utrhly už tak moc, že to může být pro nás memento.

0 0
možnosti
Foto

jestli jsem dobře pochopil, tak každý, kdo má o trochu víc než vy, tak je zloděj, lump a darebák

0 2
možnosti
Foto

Dobrý den, sdílím článek z roku 1994: http://neviditelnypes.lidovky.cz/udalosti-treti-vlna-sametove-revoluce-dyc-/p_politika.aspx?c=A140305_215648_p_politika_wag

 ​

Bohužel se mocenská špička tak utrhla, že nemá sebereflexi.  Ale šťastni nejsou. Tato mocenská špička má ale kořeny, trochu to rozebírám ve svých článcích. 

Mohu být nešťastný a nebo šťastný a jen se ptát "co mám dělat já?" Kdyby bylo všechno růžové, nerostli bychom. Žijeme ve zvláštní době, která v něčem připomíná poslední období Říma, ale množství krásných lidí a právě v umění žít krásně, láskyplně a vnitřně i činostně bohatě i v tomto prostředí jich přibývá. Nůžky se rozevírají a je otázka, kam to povede, ale ztracené to není V:-)

3 0
možnosti
Foto

děkuji za námět ke čtení. zítra zajisté dočtu. dnes popřeji pouze dobrou noc :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1210x
naštvaný, nevrlý, znechucený děním v ČR a Evropě.

Seznam rubrik