Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Práci městské policie občas ocení i zvířata. Pěknej příběh, doporučuju:-)

http://www.mnisek.cz/obcan/mestsky-urad/mestska-policie/odchycena-zvirata/?more=382

0 0
možnosti

Tak tedy u nás na Praze 9 to takhle rozhodně není. Pěšky lze MP potkat velmi zřídka, tedy pokud je zrovna pěkně a svítí sluníčko, to potom vyráží v párech na vycházky. Jinak zásadně autem, dokonce i po parcích a po cyklostezkách. Ač bydlíme v zóně, kde musí být parkovací kartičky a věčně tu stojí auta, která tu nemají co dělat, ani je nenapadne kontrolovat, pardon, letos je to už jednou napadlo. Naprosto nefungující, zbytečná instituce, která by zasloužila buď rozpustit a postavit komplet znovu nebo spíš rozpustit úplně a navždy.

0 0
možnosti

U nás v Praze na Jižním Městě dva takové znám. Starší pánové, všichni je znají, nic jim neunikne, ochotně pomůžou a poradí.

0 0
možnosti

J17a39n 48H44á51l91a

20. 3. 2014 15:32

Musím říci, že u nás obecní policie funguje velmi dobře (malá vesnice), řekl bych, že hodně záleží na práci starosty a zastupitelstva příslušné obce.

1 0
možnosti
Foto

A jménem vesnice se pochlubíte? :-)

0 0
možnosti
Foto

Vidíte, Michale, a já zrovna takového mám! A není vysněný, ale skutečný. A to žiji v relativně velkém městě.

3 0
možnosti

To máte fajn, u nás to vždycky jsou jenom parkovací automaty s uniformou.

1 0
možnosti

Závidím Vám. Já mám většinovou zkušenost takovou: Kontakt se zakomplexovaným(nou) většinou nevojákem, poloamatérem, leckdy číhajícím za křovím. Dokonce pamatuji dobu, kdy u nás chodili pěšky a dohlíželi na pořádek. Ale v poslední době asi už nemají na boty, ale na benzín ano.

0 0
možnosti

Hezká myšlenka, bohužel pane Kerne si musíte přimyslet i ty chápající občany, kteří unesou případné napomenutí a nezvítězí jejich ego. Můj manžel je městský policista na malém městě, rychlost neměří, přestupky se snaží řešit domluvou. A nechápal by jste, jak se ti ctihodní občani malého města k němu chovají a jaký slovník používají. Bohužel ne vše je tak černobílé, jak si myslíte... :-/

5 0
možnosti
Foto

Evo naopak! Nemyslím si, že je vše černé nebo bílé. Jen jsem neměl možnost zažít někoho takového jako je Váš manžel. A rozhodně bych přivítal pár řádků o jeho vnímání práce a lidí kolem. Pokud se k tomu někdy odhodlá, prosím o upozornění!

Protože já věřím, že mohou být městští policisté takoví. Jen je prostě neznám a přitom bych rád napsal něco o tom, jací jsou jednotlivci.

0 0
možnosti

Neznám je osobně, ti naši jsou něco jako Fantomasové. U nás na Jižním Městě v Praze projedou revír mezi 2 a 3 hodinou ranní autem, občas na vteřinu zastaví. Pečlivě rozdají za okna špatně parkujících aut pokutové lístečky s předvoláním - a pak celý den nic. Auta se můžou krást, rozbíjet okénka a vykrádat, bezdomovci se mohou vloupávat do domů a dělat bordel u laviček, mládež pochlastává za večera na lavičkách a dělá také bordel atd. atd. atd. Ale to vždy projde, protože není ten, kdo by napomínal, kdo by hrozil třeba jen svojí přítomností. Hlavně že občan, kdo přijede ve 23,00 hodin ze služební cesty a jedním kolem auta najede na obrubník, tak hlavně že ten je řádně pokutou potrestán (já asi čtyřikrát, vždy předvolání vyplněno po 2 hodině ranní). Dobře nám tak, máme si koupit parkování na předražených parkovištích, která náš obecní úřad "prodal" komusi k podnikání (za kolik asi, kolik tak odvádějí na daních, a hlavně proč? atd. atd.).

2 0
možnosti

Takového znal můj tatínek, ovšem říkalo se mu četník. Rajón čítal 6 vesnic, přesouval se na kole,tu vlepil pohlavek klukům co kradli třešně, tam pomohl opravit kolo, nakoukl do hospody,jestli je všechno OK. Měl respekt, prý se stačilo na děcka škaredě podívat a už škemraly, aby na ně nežalovat rodičům. Já jsem o 29 let mladší než tatínek, takže můj "hlídač" je člen městské policie,ráno drží hlídku u přechodu u školy, přes poledne se projde parkem, pak zkontroluje zda všichni zaplatili parkování a nepřetáhli čas a vybere peníze z parkovacích automatů. Když se rvou borci před hernou a teče krev,není k zastižení a když najdete nalezenou peněženku vyzve vás, abyste ji sami vrátili majiteli. Ale kluci jsou to fešní.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1210x
naštvaný, nevrlý, znechucený děním v ČR a Evropě.

Seznam rubrik