Diskuse

Nechte zvony znít…

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobre napsane - svoboda neni a nebude zadarmo. V pripade ceske verejnosti mne zarazi jak rozsireny je postoj ze zmineni vojaci "si za to muzou sami". Na druhou stranu 90% te same populace kritizuje smirlivou a protivalecnou politiku kdyz ji vedly zapadni demokracie ve 30tych letech v Evrope s hesly jako "Danzig nestoji za kosti jedineho britskeho granatnika", "Nemci v Poryni jen zabrali svoji vlastni zahradu", nebo jak absurdni je pro Anglii riskovat dalsi svetovou valku kvuli "zahadnym narodum v zemich o kterych skoro nic nevime".

0 0
možnosti
VF

Vojáci v misích jsou jistě inteligentní lidé, kteří ví, že jdou do regulérní války. A tam se i střílí. Co uděli jiného, než další vojáci, že dostanou medaile? Padli. Je to tragédie pro rodiny, ale...Víte, kdo je u mě hrdina? Člověk, který byť sám nemocný, chodí jako dobrovolník k osamoceným seniorům, nebo postiženým. A pomáhá jim ve volném čase a zadarmo.

3 0
možnosti
JT

Ze v te skvele armade nezustal soudruh byvaly vojak. Nase armada si za sve pusobeni v zahranici opravdu zadnou uctu nezaslouzi. Ja na armadu platim, tak mam pravo rict, co si o ni myslim.

1 2
možnosti
Foto

Michale, kde jsou zvony a sirény, když při výkonu služby zemře policista, hasič, záchranář??

5 0
možnosti
JT

Policista, hasic a zachranar si nasiuctu zaslouzi daleko vic nez ti tajtrdlici.

0 1
možnosti