Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Účast v davových aktivitách je vždycky problematická. Lid se v nich cítí silný, je náchylný k hysterii a je manipulovatelný. Důležité jsou osobní postoje a podpora těch představitelů občanů, kteří jsou zopovědní

0 0
možnosti

Kdo viděl Hyde Park s Mohamedem Assánem, měl možnost pochopit, že naše ostražitost vůči muslimům je namístě.

Ale příčinou problémů je špatná imigrační politika. Než přijmu cizince mezi sebe za českého občana, musím vědět, že tu chce žít podle našich zákonů, že umí naši řeč, že zná historii naší země a že zná kulturu naší země. Přijmu-li ho bez splnění těchto podmínek, jsem nevětší hlupák na světě!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Důsledkem této hrozby je ztráta našich svobod.  Svobodně jíst, pít, vzdělávat se, podnikat, pracovat, vychovávat děti, starat se o svou bezpečnost.  Stát nám odebírá jednu svobodu za druhou a vede nás k nenávisti k vybrané skupině lidí, kterou spojuje nějaká ideologie nebo náboženství.   Před 70ti lety to byli židé, dnes jsou to muslimové.

0 0
možnosti

Nechci ani domyslet, že se této nesvobodné společnosti mohou chopit kmotři, gansteři, teroristi...

0 0
možnosti
Foto

Důsledkem toho, jak se muslimové chovají je i to, že  když se v roce 732 s armádou o počtu 80 000 ozbrojenců se pokoušeli obsadiit Evropu, tak nějaký Karel Martel si je dovolil porazit s armádou o počtu 15 000 ozbrojenců a  tím zabránit islamizaci Evropy. Brr, hrůza.:-)

4 0
možnosti

Uz nadpis je zcela zmatecny. "Islam neni pricinou, ale dusledkem"...ceho probuh? Toho, ze se narodil psychotik Mohamed, nebo toho, ze poustni arabske kneny se casto zivili loupenim?

5 0
možnosti
Foto

Ano, islám vznikl (jako důsledek) v 7. století na protest proti křižáckým výpravám, které se pak odehrály až za 400 let.

10 0
možnosti

Autor je přes ne ten typ, kvůli kterým mnozí křesťané s IVCRN nechtějí nic mít

1 0
možnosti

Kde původní obyvatele by vraždili křesťané. ....dal to nemělo smysl číst.

4 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1210x
naštvaný, nevrlý, znechucený děním v ČR a Evropě.

Seznam rubrik