Kde jsou ti lidé?

Potkávám je každý den. Čtu jejich komentáře každý den. Občas se s nimi setkám i osobně na „pivku“. Diskutuji s nimi poslední roky často. A přesto, přese všechno se ptám: " Kde jsou ti lidé?"

Kde sakra jsou, když se rozhoduje.  Rozhoduje se o štědrém sociálním systému. Rozhoduje se o korytech pro nemakačenka, kteří nikdy nepoznali práci. Rozhoduje se o naší budoucnosti takřka každý den.
A ti lidé nejsou. Tam kde by měli být, prostě nejsou! Vždy se vyrojí s hubou plnou keců a zase zalezou. Alibisticky se skrývají za fráze a plané řeči. Alibisticky zveličují situace a snaží se všem namluvit, že se vlastně nic neděje a, že se ani nic nemůže změnit.

Přeji VÁM VŠEM ten šok, až i díky vaší neschopnosti nezbude z našeho státu a naší vlasti nic! Potom se můžete divit, kde jsou všichni ČEŠI! Protože tady zůstanete sami! Sami s bandou vyžírků sociálních dávek. Sami s bandou magorů, kteří neumějí číst, psát, neznají morálku a netuší o našich tradicích nic, jen umí řezat hlavy a mlátit ženy a děti.
Zůstanete sami se svojí zbabělostí a nečinností.

Místo hlídání tradic a státnosti sem pustíme každého šmejda, co se chce na naší vlasti jen přiživit. Sypeme šmejdům horem dolem. Vesele si další šmejdy volíme do svého čela.
Zavíráme oči před tím, co se nám nelíbí, ale nechceme to změnit?
OMYL! Vy to nechcete změnit. VY! Ta skupina lidí a občanů České republiky, která nechce nikdy rozhodovat o své budoucnosti. Kvůli VÁM tady máme dvacet let bordel, stát rozkradený a ovládaný partou, která sice mění své tváře, ale styl nikdy.

A já děkuji za to, že se v tom zbytečku lidí najdou skupiny, co se chtějí podílet na změnách a vidí ten bordel tady!
Děkuji lidem, kterým není lhostejná situace sociálních dávek „skoro zadarmo“, když na druhé straně nejsou peníze ani na vozík pro postiženého autonehodou.
Děkuji těm, kteří se nebojí oprávněně vystoupit proti bandě grázlů a paradoxně za to být potrestáni soudy.
Děkuji těm, kteří vidí co se na nás žene za vlnu falešného náboženství a nebojí se mu postavit.
Těmto budu stát po boku, jak jen to půjde.

A VÁM ostatním, co kašlete na to, jak bude, píši pouze jedno: „ Nechcete se podílet na chodu státu, tak už raději konečně držte hubu.“

Autor: Michal Kern | pondělí 20.10.2014 20:45 | karma článku: 10,30 | přečteno: 305x
  • Další články autora

Michal Kern

Test úspěšný!

7.4.2017 v 9:26 | Karma: 17,67

Michal Kern

Jak se těšíte na „socík“?

26.3.2015 v 16:40 | Karma: 29,04

Michal Kern

Sakra drahá integrace!

9.3.2015 v 11:28 | Karma: 38,73

Michal Kern

Tunel jak má být!

3.3.2015 v 18:38 | Karma: 17,57